Domingo Jesús López

photo

Domingo Jesús López

Position: Tècnic en Conservació-Restauració
Diplomat en Conservació i Restauració de Béns Culturals en l'especialitat de béns arqueològics, per l'Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya.

Llicenciat en Conservació i Restauració d'Obres d'Art, per la Facultat de Belles Arts de Sevilla.

Ha treballat activament en l’àmbit de la Conservació –Restauració d’Arqueologia, Paleontologia i Arquitectura Patrimonial. I ha sigut membre de l’equip tècnic  de l’Àrea de Conservació-Preparació de l’Institut Català de Paleontologia (ICP), des d’on ha participat activament en els projectes de l’àrea, així com en la publicació de diferents articles.

Actualment dinamitza les activitats de conservació-restauració i formació que es desenvolupen dins del Departament de Conservació-Preparació-Restauració Paleontològica del Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP) dels Hostalets de Pierola.

Ha treballat en diversos projectes de Conservació-Restauració de suport pictòric i desenvolupa un important treball dins l'àmbit de la il.lustració científica i divulgativa. Aixi com en el disseny de diferents formats per al marxandatge i logos per a institucions.
Read more