Formació

Transmetem l'estima per la biodiversitat del nostre planeta a tots els públics
El nostre equip considera molt important la creació de programes formatius d’especialització en patrimoni paleontològic, ja que la formació de tècnics dins d’aquest àmbit patrimonial és quasi innexistent.

Per això desenvolupem programes formatius, fets a mida, per a institucions que treballen dins d’aquest àmbit de les ciències naturals.

Creiem també que és important poder fer arribar a tots els públics l’estima per la biodiversitat del nostre planeta, per tal d’educar en la importància que té la conservació del medi ambient en el que vivim i de la biodiversitat que ens envolta. De la conservació d’aquests dos elements, depèn la sostenibiltat de la nostra societat i del nostre planeta.

La millor manera per a conservar alguna cosa, és saber-ho apreciar i per a apreciar-ho, primer s’ha de conèixer bé. Per això desenvolupem programes formatius d’aproximació a la biodiversitat, educant  i concienciant a tot tipus de públic, principalment l’infantil, per a que les futures generacions coneguin el món tal i com l’hem pogut gaudir nosaltres, entent tots els proces evolutius i de canvi que les espècies del nostre planeta han sofert.

cric
FORMACIÓ PER A INSTITUCIONS
Els membres del nostre equip han dissenyat i dinamitzat programes formatius per a diferents institucions

Veure programes formatius

8-human_evolution
TALLERS DE BIODIVERSITAT
Dirigits a centres docents, grups o famílies.

Veure tallers